Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Ontwerpbattle | 11 juli | Utrecht

Vooraankondiging!

‘Ontwerpbattle’ stedenbouw en verkeer Maarschalkerweerd Utrecht

11 juli 2019 | 15:00-20:00 | Stadskantoor Utrecht

Ben jij een stedenbouwer of een verkeerskundige? Verwonder jij je soms ook zo over die andere discipline? Grijp deze kans om eens met ze aan tafel te gaan.
Op 11 juli organiseren de BNSP (Beroepsvereniging van Nederlandse Stedebouwkundigen en Planologen) en de afdeling Verkeer en vervoer van het KIVI (koninklijk instituut voor ingenieurs) in samenwerking met de gemeente Utrecht een ‘ontwerpbattle’ met stedenbouwers en verkeerskundigen voor het gebied Maarschalkerweerd in de stad Utrecht. Een gebied waar veel potentie is te behalen met een nieuw geïntegreerd concept van bereikbaarheid en stedelijke inrichting.
Help jij mee om concrete concepten in integrale teams te bedenken? Door samen met de andere discipline te ontwerpen in plaats van naast elkaar? Na in introductie van de casus gaan we de strijd in groepen aan. Tussendoor is er ruimte om even in gesprek te gaan onder het genot van een gezamenlijke maaltijd.
We presenteren de resultaten van de battle aan een deskundige jury vanuit beide vakgebieden en het betrokken projectteam van de gemeente Utrecht en sluiten af met een borrel.

Programma op hoofdlijnen

15.00                 Intro casus door Gemeente Utrecht

15.30                 ontwerpbattle

17.00                 lopend buffet

18.30                 presentaties aan jury en afsluitende borrel

Datum/tijd        11 juli van 15.00 tot 20.00 uur

Locatie              Stadskantoor Utrecht
Kosten               € 25,- voor leden, € 35,- voor niet-leden, € 15,- voor studente

Selecteer een geldig formulier
Adresgegevens
11/07/2019
15:00 tot 18:30
Stadskantoor Utrecht
Stadsplateau 1
3521 AZ, Utrecht
Extra adres informatie

Betreft voorinschrijving Ontwerpbattle. Nadere informatie inzake juryleden, definitieve inschrijving en betaling volgt zo spoedig mogelijk.