Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Na-excursie EVA-Lanxmeer

Na terugkeer uit Engeland is er door en voor de deelnemers aan deze excursie een ‘terugkomdag’ gepland. Deze staat gepland op donderdag 27 oktober 2016 We gaan dan naar de ecologische wijk EVA-Lanxmeer in Culemborg.

Vanwege de inhoud van de bijeenkomst achten we deze (na)middag er zeer geschikt voor dat ook andere vakgenoten zich aansluiten. Alle leden van de Levende Stad en de BNSP zijn van harte uitgenodigd deel te nemen.

Meer weten over het lidmaatschap?
BNSP de Levende Stad
 
Over deze wijk, ontstaansgeschiedenis, ambities en dagelijkse praktijk valt heel veel te lezen op internet. Zo is er een ‘eigen site’ die wij van harte aanbevelen: http://www.eva-lanxmeer.nl. Echter het best is het om alles ter plekke te bekijken en bespreken.

Programma

In samenwerking met betrokkenen ter plekke is een kort doch zinvol programma gemaakt.
15.00 – 16.30     rondwandeling in de wijk;
16.30 – 17.30     toelichting, vragen over-en-weer en spiegeling van het voorgaande aan onze ervaringen in Engeland;
17.30 – 18.00     drankje, waarna vertrek.
Alle tijden, behalve de starttijd, bij benadering.

EVA-Lanxmeer ligt dicht bij het NS-station Culemborg; parkeerruimte is (per definitie want het betreft een wijk gebaseerd op ecologische en duurzaamheidsprincipes) zeer beperkt.

Met het oog op de catering en het plaatsen van voldoende stoelen in de plenaire ruimte stellen wij aanmelding bijzonder op prijs.

Aanmelden

Wie zich aangemeld, ontvangt enige dagen vooraf meer gedetailleerde informatie. Deze excursie wordt georganiseerd door Bert Harmelink en Elma van Beek.
Selecteer een geldig formulier

footertnewtownecodorp

Adresgegevens
27/10/2016
15:00 tot 18:00
EVA-Lanxmeer
Bertus Aafjespad 5
, Culemborg
Extra adres informatie

Nabij station Culemborg. Parkeerruimte is zeer beperkt.