Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Masterclass|Ontwerp de Smart City

Is het ontwerpen van smart city ingewikkeld? Nee hoor, in drie stappen wordt je een smart-stedebouwer. En wie die stappen echt wil leren, volgt de door de BNSP (Beroepsvereniging van Nederlandse Stedebouwkundigen en Planologen) en de Future City Foundation ontwikkelde Masterclass ‘Ontwerp van de Smart City’.
Dat doen we niet zelf, maar onder leiding van masters uit de praktijk. Zij nemen u stap voor stap en aan de hand van veel praktijkvoorbeelden mee naar de smart city. Die we ook zelf gaan ontwerpen, want tijdens de masterclasses, brengen we de theorie in praktijk.

De Masterclass vindt plaats op meerdere locaties. Leden van de BNSP betalen 900 euro voor de Masterclass (3 middagen) en 100 euro per excursie (inclusief lunch).
Niet-BNSP-leden betalen 1100 euro voor de Masterclasses en 110 euro per excursie (inclusief lunch). Het is mogelijk om bij aanmelding voor de Masterclass direct BNSP-lid te worden (voor 165 euro per jaar).
Prijzen zijn exclusief btw. Wie deel heeft genomen aan een Smart-City-Studiemiddag, krijgt (bij deelname aan de cursus) één excursie gratis. Cursusdata zijn 11 april, 25 april, 9 mei. Meer informatie over de masterclasses is te vinden op de inschrijfpagina van Future City Foundation.

meer informatie en aanmelden

Adresgegevens
11/04/2018
00:00
meerdere locaties, zie aanmeldingsformulier

,