Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Masterclass Smart City

Wegens groot succes is de Masterclass Smart City geprolongeerd! Heb je de eerste editie gemist? Da kan je nu inschrijven op de herhalingseditie!

Wat is big data en hoe zet je het in? Wat is de nieuwe stedebouwkundige opgave door internet? En welke ethische vragen moeten we op lossen voor we echt smart zijn?

Tijdens de door de BNSP en de Future City Foundation ontwikkelde Masterclass ‘Ontwerp van de Smart City’ (28 november, 5 en 12 december 2018) krijgt u antwoord op deze vragen.

Dat doen we niet zelf, maar onder leiding van masters uit de praktijk. Zij nemen u stap voor stap en aan de hand van veel praktijkvoorbeelden mee naar de smart city. Die we ook zelf gaan ontwerpen, want tijdens de masterclasses, brengen we de theorie in praktijk.

Maar we zijn niet alleen bezig met theorie, we bezoeken ook de praktijk tijdens excursies naar boeiende praktijkvoorbeelden

We organiseren ook een speciale masterclass voor bestuurders in het najaar, de Masterclass Besturen van de Smart City. Meer informatie vindt u hier.

 

Adresgegevens
28/11/2018
13:00 tot 17:00
nader te bepalen, je ontvangt bericht na inschrijving

,
Extra adres informatie

De locatie waar de masterclasses plaatsvinden wordt nader bekend gemaakt.