Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


(Jong) Professionals Meets

Jong professionals en professionals ontmoeten elkaar met een borrel. Jong BNSP organiseert in samenwerking met de BNSP een informatieve netwerkborrel. De bijeenkomst staat in het teken van de ontmoeting van ruimtelijke professionals. Meld je aan!

Een van de grootste veranderingen van dit moment is de nieuwe Omgevingswet. Om iedereen actueel te houden geeft Sarah Ros een lezing over de Omgevingswet. Sarah Ros is programmamaker Omgevingswet bij de gemeente Haarlem en geeft vaker lezingen over de Omgevingswet. Na de lezing volgt een informele borrel om door te praten over dit onderwerp en mensen, jong en oud te ontmoeten.

De locatie is het kantoor van Rho Adviseurs in Rotterdam. Rho is in Rotterdam gevestigd in het voormalig Postverdeelcentrum, nu Central Post in het stationsgebied Central District. Het herontwikkelde Central Post mag zich het meest duurzaam gerenoveerde monument (GreenCalc score label A, MIG 252) en inmiddels ook Rijksmonument noemen. Het markante gebouw direct naast het Centraal Station is goed herkenbaar aan de wandsculptuur. Ook de oorspronkelijke kunstwerken in het gebouw zijn gerestaureerd. Daarmee is dit architectenwerk van de gebroeders Kraaijvanger uit midden jaren ’50 behouden voor een mooie toekomst.

Ben jij er ook bij? Dit event is ook voor niet-leden.
Deelname is gratis.

 

PROGRAMMA 30 september
15:30 – 16:00 uur | Inloop
16:00 – 17:00 uur | Lezing Omgevingswet
17:00 – 20:00 uur | NetwerkborrelVergroot je netwerk, ontmoet vakgenoten en potentiële werknemers en werkgevers. En blijf gelijk op de hoogte van de stand van zaken omtrent de Omgevingswet.

Aanmeldformulier

Selecteer een geldig formulier
Ongeveer een week voor tijd krijg je aanvullende informatie per email.

 

Adresgegevens
30/09/2016
16:00 tot 19:00
Rho Adviseurs
Delftseplein 27b
3013 AA, Rotterdam
Extra adres informatie

Op loopafstand van het station