Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Excursie

© foto: Gemeente Almere

 

DE EXCURSIE IS VOLGEBOEK, VANAF MAANDAG 6 SEPTEMBER WORDT EEN WACHTLIJST GEHANTEERD

Bij dertig aanmeldingen hebben we ons maximum bereikt. We hebben momenteel 28 aanmeldingen en er zijn nog twee plaatsen beschikbaar. Mocht u zich na het bereiken van  het maximaal aantal deelnemers inschrijven, dan ontvangt u een bericht dat u op de wachtlijst wordt geplaatst. Wij berichten u op voorhand uiteraard of er dan een plek voor u is vrijgekomen.

Op 10 september brengen we een bezoek aan dit nieuwe stadsdeel van Almere die op een ongekende wijze is vorm gegeven. De stedenbouwkundige onderlegger van het gebied is uniek te noemen. De invulling ervan eveneens.
We krijgen een update van de ontwikkelingen en  lopen met deskundigen rond in deze nieuwe vorm van stedenbouw en planologie. We worden begeleid door experts die open staan voor jouw vragen.

We starten 10 september om 13:00 uur met een inloop met koffie en thee, en..koek van eigen deeg.

Startlocatie: Stadsboerderij Almere, Kemphaanpad 14, 1358 HC Almere
Let op! Je komt met eigen vervoer naar de Stadsboerderij en vertrekt vanaf daar, ook met eigen vervoer naar de startlocatie van de wandelexcursie.
Startlocatie van de wandelexcursie wordt na 26 augustus bekend gemaakt.

We wandelen rond in Oosterwold en krijgen ter plekke informatie over het ontstaan en het verloop van de ontwikkelingen.

We eindigen bij Café Odin, Goethelaan 163a, 1349 EG in Oosterwold waar je op eigen rekening nog een drankje kunt nemen en na kunt praten met je mede-vakgenoten.

Na 26 augustus worden alle locaties en routes definitief doorgegeven. Raadzaam is om met de auto te komen of anders een OVfiets te huren bij station Almere Centrum. Naar de Stadsboerderij is ongeveer 20 minuten fietsen. Een route wordt na 26 augustus  bekend gemaakt.

Leden van de BNSP nemen gratis deel, niet-leden betalen  € 15,00,.
Je ontvangt een factuur/betaalverzoek voor de deelnamekosten, of …meld je aan als lid en neem vaker gratis deel aan onze activiteiten.

20210910 Excursie Oosterwold
lid/geen lid BNSP

WACHTLIJST IN VERBAND MET VOLBOEKING EXCURSIE OOSTERWOLD

Adresgegevens
10/09/2021
00:00
Almere Oosterwold

,
Extra adres informatie

Nadere info over exacte startlocatie en tijden volgt.