Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


De woonwijk als noviteit

Eindpresentatie De woonwijk als noviteit | 1e oproep stadshart Geleen | online 26 februari | 15:00 uur

Het is zover. Vrijdag 26 februari van 15:00 tot 16:30 uur presenteren de twee teams die uit de inzendingen voor deze eerste editie van de oproep De Woonwijk als noviteit zijn geselecteerd hun uitwerkingen. De studielocatie is het Geleense stadshart dat grote leegstand kent. Een herkenbaar probleem voor tal van Nederlandse steden.

Geleen KRAAKT Geleen van team DTNP en Het verspreide Paleis van team New Urban Networks, presenteren online hun maquette, het beeldessay en ontwikkelstrategie. Wethouders Pieter Meekels en Andries Houtakkers en gedeputeerde Andy Dritty reageren op de presentaties en geven een doorkijk op het vervolg.
Je bent van harte welkom om mee te kijken!

Schrijf je in. Je ontvangt daags voor 26 februari de deelnamelink.

Eindpresentatie De woonwijk als noviteit
Lid/geen lid BNSP/NVTL *

De  oproep De Woonwijk als noviteit is een initiatief van de BNSP in samenwerking met de NVTL. Ruimtelijke professionals worden gevraagd om voor een studielocatie vrijmoedige en optimistische ideeën te bedenken. Bij de eerste oproep is samengewerkt met de gemeente Sittard – Geleen en de provincie Limburg. De studielocatie is ditmaal het Geleense stadshart dat geen winkelhart meer heeft. In totaal namen 47 multidisciplinair samengestelde teams deel aan de eerste oproep.

Adresgegevens
26/02/2021
15:00
online

,
Extra adres informatie

Na inschrijving ontvang je daags voor 26 februari via de mail je deelnamelink.