Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


“De werkelijke behoefte”

Netwerkbijeenkomst van De Levende Stad

Op 8 maart 2017  laten we de stad alweer leven! 

Ieder werkt op zijn eigen manier aan innovatie, verduurzaming en een visie op de toekomst. Bedrijven, overheden, onderwijs- en onderzoeksinstellingen, maar ook u en ik. Het netwerk van de Levende Stad brengt al deze partijen bij elkaar. Door onze kennis te delen kunnen we elkaar inspireren èn aan nieuwe kansen en inzichten helpen.

De Levende Stad nodigt u van harte uit voor de netwerkbijeenkomst op 8 maart 2017 vanaf 15.30 uur.
Thema van deze middag: De werkelijke behoefte 

Maslow gaf aan dat onze basisbehoeften liggen bij veiligheid, eten, onderdak en sociale contacten. Hoe draagt de leefomgeving bij aan die basisbehoeften ?
Wat is de behoefte van woning- en werkplekzoekers anno 2017 ?  Werkt u met de visie van de stedenbouwkundige of vanuit de wensen van de dagelijkse gebruikers ? Willen we auto’s voor de deur of maakt een groen uitzicht gelukkiger en gezonder ?  Leven we om te werken, werken we om te leven of werken we aan een mooiere wereld?
Op 8 maart verkennen we waar de kern van onze behoeften ligt.
We zien elkaar bij De Witte Vlinder | Van Galenstraat 30 | Amersfoort .

Bent u al lid van het netwerk dan is deze bijeenkomst vrij toegankelijk. U hoeft zich alleen nog aan te melden.
Neemt u nog niet deel aan het netwerk, maar wilt u de bijeenkomst bijwonen ? Dat kan natuurlijk ook. U betaalt dan per persoon slechts € 10,- als tegemoetkoming in de kosten.

Meld u aan via een e-mail met het aantal personen: info@delevendestad.nl.  Voor vragen kunt u contact opnemen met Bert Harmelink +31.6.83432811.

meer info: De Levende Stad

Adresgegevens
08/03/2017
15:30
De Wite Vlinder
Van Galenstraat 30
, Amersfoort
Social media van evenement