Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


DAG VAN DE OPENBARE RUIMTE

BNSP-500x276-logo-en-slogan

De BNSP presenteert zich samen met de NVTL en BNO op de Dag van de Openbare Ruimte.

Op 27 en 28 september vindt de vakbeurs Dag van de Openbare Ruimte plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Ruim 600 bedrijven en organisaties zijn beide dagen aanwezig met hun producten en diensten die het leven in de stedelijke omgeving prettig, veilig en duurzaam maken. Maar ook wij zijn er met presentaties informatie en installaties!

De vakverenigingen NVTL, BNSP en BNO presenteren zich voor ’t eerst met een groep bedrijven rondom een voor dit doel ontworpen gezamenlijk plein. Het ontwerp van het plein komt uit het potlood van Carien van Boxtel, bureaulid NVTL.  We informeren bezoekers vanaf deze bijzondere plek over de vereniging, het lidmaatschap, de activiteiten en het netwerk. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk en informatief programma met sprekers en bijeenkomsten die allen de Openbare Ruimte als thema hebben, belicht vanuit de verschillende vakdisciplines!

De eerste beursdag zal vooral in het teken staan van informatieverstrekking. Voor de tweede dag wordt een uitgebreid programma samengesteld waarover we je later nader in detail  informeren.

De Dag van de Openbare Ruimte wordt door ons afgesloten met een gezamenlijke netwerkborrel.

Meer informatie over het definitieve programma, sprekers en bijeenkomsten volgt zo spoedig mogelijk. 

Meer informatie over de beurs en inschrijving

Adresgegevens
27/09/2017
10:00 tot 17:00
Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
3521 AL, Utrecht
Extra adres informatie

Met informatie over de activiteiten van de BNSP, Werkgroep DSO, bureaubijeenkomst verzekeringen, presentatie van Plein06, Installatie van Plein06.... Meer informatie volgt.

activiteiten

21 september 2017 Excursies

Buitenlandexcursie Bilbao

00:00

Bekijken

27 september 2017

DAG VAN DE OPENBARE RUIMTE

10:00 tot 17:00

Bekijken

29 september 2017

Jubileum Event JONG BNSP

00:00

Bekijken