Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Course Rotterdam Architecture

Nu met grote korting voor BNSP-leden!

Speciaal voor BNSP Leden nu voor geen €1249,-, maar voor €255,- (excl. BTW) voor drie dagen. Dat is dus €85,- per dag. Wees er snel bij. Er zijn maar 5 plaatsen met die korting!

3 dagen, 30 projecten, 30 experts: van 6 t/m 8 juli 2016 vindt de International Course Rotterdam Architecture plaats, met een zeer uitdagend en afwisselend programma. Een complete blik op de architectuur en stedenbouw van het moderne Rotterdam.

OMA, Studio Rooosegaarde, MVRDV, West 8, ZUS, KCAP, Doepel Strijkers: een reeks bekende bureaus die tijdens de cursus worden aangedaan. Op 6 juli worden verschillende kanten van Rotterdam Zuid belicht, op 7 juli Rotterdam Noord, Oost, Centrum, Blaak en Maas, en op 8 juli Rotterdam West en Merwe4Haven. Ook een aantal vooraanstaande stedebouwkundigen krijgen het woord, zowel van de gemeente – o.a. Astrid Sanson (directeur Binnenstad en Stedelijke Kwaliteit gemeente Rotterdam) en Mattijs van Ruijven (hoofd Stedebouwkunde, gemeente Rotterdam) – als van diverse onderwijsinstellingen en bureaus. Klik hier voor alle sprekers.

Bekijk het volledige programma. De eerste kaarten zijn al weg en de groepsgrootte is beperkt, dus wacht niet te lang! Aanmelden kan per email: info@ic-ra.org
 
Aanmelden

Adresgegevens
06/07/2016
10:00
Hotel New York
Straatnaam 40
1011 RN, Rotterdam