Ik zoek een stedebouwkundige of planoloog Meer informatie


Future Green City en Vakbeurs Openbare Ruimte werken samen aan de groene duurzame stad mét toekomst

8 mei 2019 netwerk

Op vrijdag 26 april ondertekenden Future Green City en Vakbeurs Openbare Ruimte een partnership. Met deze samenwerking verwachten beide partijen de groene en duurzame stad mét toekomst meer podium te geven.

Het doel van Future Green City is meer bewustzijn creëren omtrent het bouwen aan de toekomst, het bouwen aan de metropool Nederland van 2040. Om klaar te zijn voor de uitdagingen van vandaag en tegelijkertijd in staat te zijn ons aan te passen aan de veranderende omstandigheden.

De duurzame en slimme samenleving van de toekomst is een belangrijk thema op Vakbeurs Openbare Ruimte, want werken in en rondom de openbare ruimte is bouwen aan de toekomst. Future Green City opereert onder de vlag van Vereniging Stadswerk Nederland en branchevereniging VHG. De uitgebreide kennis die beide partijen in huis hebben, brengt de kwaliteit van de vakbeurs nog verder omhoog. Daarentegen zorgt de grote populariteit van de beurs onder openbare ruimte professionals voor een groei in het bereik van Future Green City. De samenwerking is dus een perfecte match voor beide partijen.

Meer informatie, ook over de vakbeurs