BNSP leden, werkgroepen, geledingen, netwerken en geassocieerde groepen laten op deze dag zien en horen welke thema’s hen bezighouden en welke nieuwe ontwikkelingen te melden zijn.

De workshops zijn vooral bedoeld om leden te interesseren zich bij een groep aan te sluiten. Deze middag is ook een prima gelegenheid om kennis en ervaringen uit te wisselen en om te netwerken.

Als u als lid een eigen onderwerp aan wilt melden kunt u hier een email sturen naar de BNSP o.v.v. BNSP Actieve Ledendag 2012.

We hebben in Utrecht drie ruimten ter beschikking om een workshop te organiseren. Afhankelijk van het aanbod wordt het programma gemaakt en plannen we één parallelsessie van twee à tweeënhalf uur of twee parallelsessies van ruim een uur in. Aan de workshops gaat een plenaire zitting vooraf, waarin de organisatoren van de workshop de gelegenheid hebben het onderwerp te presenteren. De voorkeur gaat uit naar workshops waarbij inhoud en discussie vanuit verschillende perspectieven worden ingestoken, bijv. praktijk, theorie/wetenschap en onderwijs.

De vergaderruimte wordt aangeboden door MUAD, Master of Urban & Area Development, en ligt op loopafstand van het station.

Locatiegegevens:
Cursus en Vergadercentrum Domstad
Koningsbergerstraat 9
3531 AJ Utrecht

Klik hier voor een routebeschrijving.

Houd voor verdere praktische informatie de website in de gaten!

Klik hier om u alvast aan te melden voor de Actieve Ledendag.

Comments are closed.